Marco en Rene Hendriks

 
 
De winnaar is gevallen in de Categorie Business Strategie.
 
 
De definitie van business strategie : De manier waarop personen hun  doel op lange termijn weten  te behalen. Deze winnaars  zijn daar een sterk voorbeeld van.
In de geest van de Klaas Schoone Memorial award zijn deze personen er in geslaagd  om een bijdrage te leveren door  de orchideeën in de spotlights  te zetten.
Onze winnaars in deze categorie zijn grote spelers. Een bedrijf wat door deze personen en hun medewerkers zich in relatief korte tijd ( 17 jaar) tot een van de toonaangevende bedrijven in de Phalaenopsis teelt heeft opgewerkt. Het bedrijf heeft zijn strategie helder en daagt zichzelf continu uit om te verbeteren.
In hun bedrijfsvoering staat kwaliteit voorop. Ze werken in een open,  actieve en resultaatgerichte cultuur. Met als doel de consument te verleiden om steeds weer hun mooie producten te kopen.
Met behulp van toeleveranciers vanuit de Orchideeen wereld is het bedrijf voortdurend op zoek naar vernieuwing . Op het gebied van beleving hebben zij onlangs een nieuwe ruimte op het bedrijf gecreëerd waar klanten zich kunnen laten inspireren door impressiefoto’s van vroeger en nu. Uiteraard is daar ook het complete sortiment te aanschouwen.
Door de keten heen probeert men van de kas via het winkelschap de consument te verleiden tot aankoop van hun producten.
Om op een ongebaand pad  op een vernieuwende wijze een grote diversiteit aan producten aan de man te brengen vergt veel inspanning en volharding..
De jury van de Klaas Schoone Memorial Award  dragen dan ook
Marco Hendriks en Renee Hendriks
voor als winnaar van de derde KSMAWARD.
 Zij vervullen een voorbeeldrol  voor het vak.